Buscar este blog

lunes, 8 de noviembre de 2010

ScreenToaster

ScreenToaster és una excel·lent aplicació online gratuïta en la que podem gravar captures de vídeos de tot el que fem al nostre ordenador, per llavors compartir-los amb altres persones.
Es molt senzill d'utilitzar i no és necessari que ens descarreguem res per utilitza-lo. Només ens registrarem de manera gratuïta i premerem el botó Start Recordin. Una vegada acabem (també podem gravar so, afegir-hi subtítols...) podrem compartir fàcilment el vídeo en qualsevol lloc web, bloc, xarxa social, o simplement enviar-lo per correu.
Aquesta eina, és ideal per crear vídeos explicant com funciona un determinat programa, aplicació o lloc web... A més és gratuït, molt fàcil d'utilitzar i funciona en qualsevol ordenador, amb sistema operatiu Windows, Linux o Mac OSX.

Per un Educador Social, és una bona eina, ja que aquest pot estar treballant amb persones amb necessitats educatives especials, (adults, gent gran,immigrants...) i al ensenyar-los algun tipus d'eina Internet per utilitzar, pot gravar-ho, de manera que els alumnes sempre ho tindran i només els farà falta mirar-ho cada vegada que ho vulguin utilitzar.

Informació extreta de:

No hay comentarios:

Publicar un comentario