Buscar este blog

miércoles, 20 de octubre de 2010

L' XTEC

L'XTEC, Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, és una xarxa que pertany al departament d'educació, i és imprescindible per als centres docents de Catalunya. Aquesta eina, serveix de portal d'accés a Internet, de servei de correu electrònic per a tots els professors de Catalunya, i a més, ofereix eines molt útils per l'ensenyament en escoles, instituts...
En aquest portal trobem per una banda l'escola oberta, els projectes en xarxa, la pràctica compartida, la formació permanent la innovació i recerca, els serveis educatius, les diferents webs de centres i els estudis en general, i per l'altra banda, trobem les notícies d'interès i les coses més destacades de l'entorn educatiu.

Per un Educador Social, aquesta pàgina és de gran interès, perquè té molta informació (sobre temes concrets d'interés per aquest), materials (com projectes, activitats, diferents treballs sobre diverses matèries...) i recursos (ja siguin telemàtics, novetats en la tecnologia per a l'aula...). 
També pot utilitzar aquesta pàgina com a mitja per a aprendre el propi educador, ja sigui diferents llengües, o simplement no deixar-se de formar, tot i que estigui treballant.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario