Buscar este blog

jueves, 28 de octubre de 2010

Què és el JCLIC?

El JClic, és un entorn per a la creació, realització i avaluació d'activitats educatives multimèdia, desenvolupat en el llenguatge de programació Java, activitats com trencaclosques, associacions, exercicis de text, paraules creuades... Normalment aquestes activitats no es presenten soles, sinó empaquetades en projectes. Un projecte està format per un conjunt d'activitats i una o més seqüències que indiquen l'ordre en que s'han de mostrar.
Es una evolució del programa Clic 3.0, una eina per a la creació d'eines didàctiques multimèdia, amb més de 10 anys d'història.

Informació extreta de: http://clic.xtec.cat/es/jclic/
Un educador social, ho pot utilitzar per crear activitats interactives on es poden treballar aspectes procedimentals, ja siguin de reforç per a l'alumne, activitats per diversió, d'entreteniment... per a totes les edats, persones discapacitades... Sobre qualsevol temàtica.

1 comentario:

  1. Hola Montse, m'he llegit aquesta entrada en què parles sobre el JClic i m'ha seblat força interessant que des del teu perfil li hagis donat una utilitat dinàmica i divertida, que s'adapti a qualsevol persona i fins i tot a diferents edats.
    Em sembla molt bé que plantegis la utilització d'aquestes eines, ja que suposen fer un pas endavant en l'adaptació de les noves tecnologies que són tan presents en les nostres vides.

    ResponderEliminar