Buscar este blog

lunes, 8 de noviembre de 2010

BSCW

Es una eina informàtica de tipus software colaboratiu o groupware, i el seu objectiu és facilitar el treball en grup mitjançant l'ús únicament d'un navegador web y d'una connexió a Internet. BSCW permet, emmagatzemar i organitzar la informació, compartir-la amb altres usuaris, disposar d'agendes comuns... Proporciona el recolzament a la col·laboració o la cooperació.  
Està organitzat entorn al concepte d'espai de treball compartit, una àrea de la web on les persones que decideixen col·laborar en un projecte comú poden emmagatzemar i gestionar documents en comú. Aquests documents poden ser de diverses classes: textos, imatges, arxius multimèdia, pàgines web... Els documents compartits no es troben físicament emmagatzemats als ordenadors dels col·laboradors, sinó en un servidor situat a Internet, de manera que sempre hi podem accedir. A més els BSCW tenen un sistema de successos que informa als col·laboradors que comparteixen un espai de treball les accions que hi han tingut lloc.

Aquesta eina, per un educador social és molt útil, perquè permet compartir documents d'interès entre altres companys, tenir una agenda on posar totes les dates d'examens i treballs... per als alumnes, entre d'altres coses.

Informació extreta de:

1 comentario:

  1. m´´agrada ,el fet de poder compartir documentaçio ,imatges i arxius,sense que quedin enmatgametzats

    ResponderEliminar