Buscar este blog

miércoles, 10 de noviembre de 2010

Videos d'habilitats comunicatives

Tecnologia o metodologia?
Des del meu punt de vista, crec que si innovem amb la tecnologia però mantenim la metodologia tradicional no avancem, ens quedem al mateix lloc. Penso que si en una escola s'han de gastar tants diners per millorar l'educació, és necessari canviar la metodologia de treball perquè l'aprenentatge sigui més interessant i amè per als alumnes.


Soporte técnico en la edad media
En aquest vídeo, observem que persones nascudes abans de que surtin els llibres els resulta complicat adequar-se a aquests. Per ells això és com les noves tecnologies, per tant els resulta difícil fins que no en treuen l'entrellat.
Trobem nadius digitals que són els que han nascut a l'època de les noves tecnologies, és a dir, avui. Al contrari, també trobem l'alfabetisme tecnològic, que el componen persones que han nascut abans de les noves tecnologies, i els costa agafar el ritme d'un nadiu digital. Per això les persones ens hem de sotmetre a una formació continua, de manera que per estar sempre al nivell de les noves tecnologies que surten sempre hem d'estar formant-nos.

Aules autosuficients
Una frase molt representativa que ha dit el professor és que les classes magistrals han desaparegut a causa de les tablet PC, ja que els alumnes tenen tota la informació que necessiten a l'interior d'aquestes. També diu que les tablet PC són molt importants a les zones rurals per la manca d'informació que hi ha, però penso que la figura d'un professor a una aula sempre ha de ser la principal, i no es pot canviar per un aparell tecnològic. Per tant les classes magistrals sempre han de ser-hi presents per molts avenços tecnològics que tinguem. 

Digital learners
Des del meu punt de vista, penso que d'una banda és un vídeo molt educatiu ja que ensenya a la gent que es poden fer coses sense la necessitat de les noves tecnologies, (excepte les bàsiques), en el qual pots transmetre moltes coses. D'altra banda penso que el vídeo ens està reflectint una realitat exacta del que és el món actualment, ja que un nen d'avui en dia no pot estar un dia sense play stations, ordenadors, ipods... Això és un problema greu perquè estan perdent formes de vida, cultures i maneres de ser i fer que sempre han estat amb nosaltres.

See-do-video
Un nen, com a referència sempre té una persona més gran que està al seu costat, ja sigui una pare, un germà... Un nen aprèn molt ràpidament, per tant només li cal utilitzar l'observació i fer el mateix que ha fet la persona de referència. Si nosaltres com a persones de referència no ens frenem i posem el nostre granet d'arena perquè aquesta societat canviï, serà massa tard i tot el dolent de cadascú ho agafarà un nen per posar-ho a la practica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario