Buscar este blog

miércoles, 15 de diciembre de 2010

Conferència sobre la mediació

El dia 10 de desembre, David, professor i pedagog i especialista en mediació, ens va realitzar una conferència a la Sala d'actes de la Facultat de Ciències de l'educació i psicologia.

En primer lloc, ens va mostrar un power point on hi havia diferents paraules, (adjectius, correus electrònics, noms...), tots ells referents a la seva personalitat o la seva vida. Va ser a partir d'aquí. on poc a poc va anar introduint la mediació. Penso que és una dinàmica molt participativa, ja que et feia estar atent a les seves explicacions per curiositat de saber el significat que li donava a cada paraula.

En segon lloc, ens va presentar el seu projecte de mediació, on detingudament ens explicava de que constava, quines eren les seves parts... oferint-nos on el podíem trobar i explicant-nos tots els dubtes que ens anaven sorgint.

Penso que va ser una xerrada molt interessant, ja que segons el meu futur perfil professional (Educació Social), la mediació és un dels aspectes que m'interessa molt, ja que la gent no li dona prou importància de la que requereix. Ens a posat diferents exemples, tots ells relacionats amb la mediació, com el dels professors a l'hora del pati... que realment en aquell moment m'han fet recordar la meva infància i la certesa d'aquest exemple.

A continuació deixo un link, on podem trobar el significat de mediació, quins tipus de mediació hi ha etc.

Per acabar només dir que cada escola, institut i fins i tot universitat hauria de tenir el seu grup d'especialistes amb aquest tema, ja que com he dit anteriorment té més importància de la que ens pensem o li donem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario