Buscar este blog

miércoles, 10 de noviembre de 2010

Mass Media

Els Mass Media, són mitjans de comunicació rebuts simultàniament per una gran audiència, equivalent al concepte sociològic de masses o al concepte comunicatiu del públic.
Aquests mitjans de comunicació són la televisió, la premsa, la ràdio, Internet... que el que preténen és informar, formar i entretenir al públic que té accés a ells. Busquen el benefici econòmic de l'empresari o grup empresarial que els dirigeix, habitualment concentrat en grans grups de comunicació multimèdia, i influir al seu públic ideològicament i mitjançant la publicitat.  
La comunicació de masses és el nom que reb la interacció entre un emissor o comunicador i un receptor o l'audiencia, un grup nombrós de persones que compleix simultàniament en tres condicions: ser grans, ser heterogeni i ser anònim. Els mitjans de comunicació de masses són instruments de la comunicació de masses i no l'acte comunicatiu en sí.

Per un Educador Social igual que per qualsevol altra persona, aquests mitjans de comunicació li són útils per informar-se, saber les novetats, passar una bona estona i recollir informació per elaborar qualsevol projecte interessant d'una notícia que pugui passar en qualsevol lloc del món.

Informació extreta de:

No hay comentarios:

Publicar un comentario